COMPLEET BRUIDSARRANGEMENT

Op uw trouwdagmoet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo ook uw bruidskapsel en make-up. Backstage Hairfashion biedt een compleet arrangement. Om te zorgen dat op de grote dag alles soepel verloopt wordt er een proefdag gepland waar uw kapsel en make-up doorgesproken en uitgevoerd wordt. Dit doen wij graag ruim van te voren zodat er nog voldoende tijd is voor eventuele aanpassingen. Tijdens deze afspraak zullen wij kijken welke kleuren en make-up goed bij u passen en zullen wij een proefkapsel maken. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel voor een bruidskapsel of bruidsmake-up te kiezen. Hieronder treft u meer informatie aan over de verschillende arrangementen.

UW PERFECTE BRUIDSKAPSEL

Proefdraaien

Uw bruiloft moet perfect zijn. Een belangrijk onderdeel daarvan is uw bruidskapsel. Dit heeft u het liefst tot in de puntjes verzorgd en wij begrijpen dat. Kiest u ervoor uw bruidskapsel door Backstage Hairfashion te laten doen, dan verzekeren wij u een prachtig resultaat. Vooraf aan de grote dag nodigen we u uit in onze kapsalon voor het maken van een proefkapsel. U kunt dan precies aangeven wat u wilt en wij verrassen u met de mogelijkheden. Wanneer we uiteindelijk tot een schitterend resultaat zijn gekomen leggen we dit vast. Zo weten wij en u exact hoe we uw bruidskapsel gaan doen, op locatie, op de dag zelf.

De trouwdag

Wij kunnen uw bruidskapsel en make-up verzorgen in de salon of op locatie. Tevens is er ook de mogelijkheid om bruidsmeisjes en andere familieleden van een mooi kapsel en/of make-up te voorzien . Dit ook volgens afspraak.

Bruidsmake-up, Backstage Hairfashion staat klaar

Backstage Hairfashion uit Mijdrecht verzorgt uw make-up op deze prachtige dag graag voor u. Onze ervaren visagist heeft een training gevolgd bij Leco van Zadelhoff en maakt het plaatje voor u compleet.

Bruidsmake-up die u past

Wij begrijpen dat u er op uw trouwdag perfect uit wilt zien. In onze salon in Mijdrecht laten we u graag van tevoren zien welke kleuren en make-up goed bij u passen, zodat we op de trouwdag zelf precies weten hoe u het wilt hebben. Voor uw bruidsmake-up maken we gebruik van producten van het gerenommeerde merk Malu Wilz.

Als de grote dag daar is, komt onze visagist voor uw bruidsmake-up naar locatie en brengt deze het precies aan zoals u dat wilt. Wij willen dat u er prachtig uitziet en met uw bruidsmake-up straalt, of dat nu in Abcoude, Mijdrecht of Uithoorn is. Wij helpen u met alle plezier. Dankzij de gedegen vakkennis van onze visagist zal dit onderdeel van de dag gegarandeerd slagen.

Bruidsmake-up en haar

Wilt u naast uw bruidsmake-up ook uw haar verzorgd hebben? Dan bieden we u een volledig bruidsarrangement aan. Dit is helemaal compleet met een proefkapsel én een prachtig bruidsmake-up.

 

Make-up advies/behandeling

Ook voor uw make-up kunt u terecht bij Backstage Hairfashion Of het is voor uw bruiloft, feest of een andere gelegenheid Backstage Hairfashion heeft voor u een passende look.
U kunt bij ons terecht voor een dagelijkse make-up, gala make-up of een beauty touch.

Contact opnemen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een bruidsarrangement?      Neem vrijblijvend contact op met Backstage Hairfashion en wij vertellen u meer.

U kunt ons telefonisch (0297-241552) en per e-mail (backstagemijdrecht@gmail.com) bereiken voor het laten aanmeten van het mooiste bruidskapsel.

Contact opnemen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een bruidsarrangement?

Neem vrijblijvend contact op met Backstage Hairfashion en wij vertellen u meer.

U kunt ons telefonisch (0297-241552) en per e-mail (backstagemijdrecht@gmail.com) bereiken voor het laten aanmeten van het mooiste bruidskapsel.

INSTAGRAM
OPENINGSTIJDEN
MaGESLOTEN
Di09:00 - 17:30
Wo09:00 - 17:30
Do09:00 - 17:30
Vr09:00 - 20:30
Za08:00 - 16:00
ZoGESLOTEN

CONTACTGEGEVENS:

Dorpsstraat 57
3641EB
Mijdrecht

0297-241552

backstagemijdrecht@gmail.com

 

Privacy Policy