HAIREXTENSIONS VOOR EEN MOOIE VOLLE COUPE

Backstage Hairfashion heeft een ruime ervaring met het aanbrengen van hairextensions. Vanuit onze salon in Mijdrecht werkt ons enthousiaste team met de grootste precisie om u die mooie volle coupe te bezorgen die u wilt.

GREAT LENGTHS

Kiest u voor hairextensions in onze salon dan verzekeren we u; kwaliteit en 100% menselijk natuurhaar. Wij werken namelijk met hairextensions van Great Lenghts, die gemaakt zijn van 100% natuurhaar. De Great Lenghts extensions komen dicht in de buurt van eigen haar en bieden u de keuze uit vele kleuren die wij voor u kunnen blenden. De hairextensions worden door onze vakkundige kappers aangebracht. Op de hairextensions van Great Lenghts heeft u bij gebruik van onze professionele verzorgingsprodukten 3 maanden garantie.

AFSPRAAK MAKEN

Wenst u ook hairextensions in onze salon te laten plaatsen? Kom dan vrijblijvend binnenlopen of maak een afspraak. Houd er rekening mee dat het plaatsen van hairextensions in onze kapsalon enige tijd duurt. U bent dus wat langer bij de kapper dan normaal. Bij een intake bespreken we de mogelijkheden die voor u het mooiste en gewenste resultaat opleveren

VIP SPAREN

Spaar voor leuke kortingen met de VIP Backstage pas. Vraag hiernaar in onze salon.

ONS TEAM

Maak kennis met team Backstage Hairfashion en lees meer over ons.

 

 

BACKSTAGE MODEL

Word model voor Backstage hairfashion. Stuur je foto en gegevens naar ons op.

 

 

INSTAGRAM
OPENINGSTIJDEN
MaGESLOTEN
Di09:00 - 17:30
Wo09:00 - 17:30
Do09:00 - 17:30
Vr09:00 - 20:30
Za08:00 - 16:00
ZoGESLOTEN

CONTACTGEGEVENS:

Dorpsstraat 57
3641EB
Mijdrecht

0297-241552

backstagemijdrecht@gmail.com

 

Privacy Policy